Театър и приказно фантазиране за варненските малчугани - ЧНГ на малките и големите

Театър и приказно фантазиране за варненските малчугани


Днес, 3 Януари 2012 11:49
(6) (0)

Театрална „Фантасмагорилница-работилница” на сдружение „Арт-визия“ във Варна записва за новата календарна година 2012 малки артисти.

Работилницата е за всички онези, които обичат свободния полет на въображението, чудния свят на приказките и веселието. Островчето на вълшебствата се случва с ръководител Ели-Чудото (Елица Матеева - дипломиран театрален критик и режисьор, драматург по призвание и артист по душа). С нея малки и големи съчиняват историйки – оригинално и забавно в слово, картини, игра и в театрален спектакъл.

Новите приятели на театъра са добре дошли във фантасмагорилницата на ул. „Мадара” 25, бл. 8, ет. 1. Желаещите бъдещи герои на работилничката трябва да подготвят песничка или стихче, анекдот или кратка забавна история. Датата на тяхната първа среща с артисти и вълшебници в детската, театрална фантасмагорилница е 15 януари от 12.00 ч.

Преди тяхната изява-прослушване от 8 януари до 14 януари. Родителите трябва да се свържат с ръководителя на „Арт -Визия”, госпожа Михова на телефон: 0899 822 572 или /0898 518 977, за да бъдат записани в съответен часови график.

От ноември, 2011 г „Арт-визия“ посреща в своята фантасмагорилница и деца със специални нужди, които искат да се забавляват, докато съчиняват невероятни театрални измислици-премислици. В средата на декември, първите малки актьори на работилничката показаха в коледен арт-базар колко е забавно изчез-хапче”-то срещу скуката в детското си спектакълче по приказките на Джани Родари „Нещо по телефона”.

Няма по-светли и изпълнени с чудеса моменти, в които всяко дете може да създаде свой свят и да го сподели с малки и големи!


пп. от тази седмица отново започваме кампания, с надеждата да бъдем полезни на малчуганите :) снимката е от КОЛЕДНИЯ НИ АРТ-БАЗАР в МОЛ "ДВЕТЕ КУЛИ"

Популярни публикации